Thursday, April 23, 2009

chapter 19

Khamis-Ari ni perg PWtc sebab ade pesta buku,huh,aku dtang awal ke skolah,kul 6.30 pg,tgok2 xde owang lagi,then tunggu smpai kul 7,semua da kumpul,perjalanan bergerak,smpai PWTC kul 10 lebih,msuk tempat uh,bebas,ckgu bg kebenaran,yahoo,mula aku ngan kawan2 jlan,then g tempat celcom,yeah bnyak awek celcom,then blah,bli buku cmne nak guna photoshop,then jumpa menteri ah,xde tegur pun,huh,then snap2 photo,ps2 kami perg ke planetarium,best gak,tpi mase perg uh,dye ngah membaikpulih,so kami tgok sedikit je,togk pasal angkasawan je,hu,bkn senang nak jadi angkasawan beb,then blah,usha kuda ape ntah,yeah dpat pegang,smpai skunk aku x bsuh tngan lagi,hahaha,ps2 g meseum negara,cerita mepek2,snap photo,then blik umah,
bye2

1 comment:

  1. bli buku cmne nak guna photoshop??
    aih x reti gne photoshop ke?haha

    ReplyDelete